Grindeanu: Va fi o obișnuință ca pe unde merg să iau contact cu mari companii care investesc în țară

 

”Doresc să fie o obișnuință ca pe unde merg să iau contact cu mari companii care investesc în România, care au o poveste de succes în țara noastră”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, care s-a deplasat, vineri, la sediul unei companii din județul Dâmbovița.

Infrastructura este una dintre cele mai mari probleme pentru astfel de companii este, a afirmat premierul.

”Am vrut să văd și linia de producție unde în trecut statul a dat autor. Statul a oferit ajutor și pentru viitoarea unitate de la Ulmi. Toate cifrele prezentate azi arată o companie de succes, în dezvoltare, o msituație win-win. Au fost și discuții despre probleme pe care le ne lovil în toate județele: infrastructura”, a declarat Grindeanu.

Prim-ministrul a acceptat o invitaţie a preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, de a vizita sediul mai multor companii din acest județ, printre care și una producătoare de electrocasnice. Alături de Grindeanu, la Târgovişte vor mai merge și miniștrii Economiei și al Apărării.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?