Gabriela Firea, făcută praf de un greu din PSD: Puţină modestie nu strică, irită pe multă lume

 

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui şi unul dintre cei mai vocali lideri social-democraţi, o critică în termeni duri pe Gabriela Firea, din pespectiva unei eventuale candidaturi a edilului Capitalei la preşedinţie. "Nu i-ar strica un pic de modestie", pentru că are o "foarte ridicată capacitate de a genera iritare", a comentat Buzatu la RFI .

Liderul PSD Vaslui s-a declară iritat de atitudinea şi comentariile din ultima vreme ale Gabrielei Firea. ”Este o persoană vizibilă, dar în ceea ce privește capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat și pe mine. Nu poți tot timpul… de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care știi totul, care-i culpabilizezi pe toți ceilalți? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat (…). Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidențiale”.

Din această perspectivă, Buzatu a atras atenţia că PSD trebuie să-şi anunţe cât mai repede candidatul la prezidenţiale, pentru că în caz contrar îşi va compromite şi mai mult şansele.

”Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculații și dintr-o operație serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”, a spus liderul PSD Vaslui.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Kosti Movileanu
22 Jul 19:01
Lăsați, domnule Groza că e toată România în faliment, PSD-ul ce vrea prin acest circ? Să mascheze falimentul României și criza de valor? Dar despre iritarea electoratului nu mai vorbește nimeni? Toată lumea încă mai crede că poate schimba electoratul și uită ce este cel mai important: să se schimbe ei după electorat... Aveți grijă că aveți de-a face cu un electorat care și-a dat seama de puterea sa... Care chiar a reușit să dea o palmă peste obrazul gros și arogant al clasei politicie cele mai sfidătoare și arogante de care a avut poporul acesta vreodată... Au ajuns cei de la PSD să se acuze de lipsă de modestie, e ceva domnule... Dar nimeni nu prea vorbește despre aplecarea asupra problemelor electoratului, renunțarea la privilegiile de castă medievală a politicienilor, restabilirea egalității în șanse atât de încălcată de către politicieni... Atâta vreme cât programul de guvernare a fost se pare mai mult un delir aproape mistic de mimare a interesului național căci rezultatele se văd în lucrurile făcute amator, de mântuială, prea târziu și cu mult scandal (și în averile tot mai opulente ale politicienilor care nu se mai mulțumesc să țină averile ascunse doar în buzunar sau în conturi nedeclarate din bănci străine sau pe numele mătușilor), poate ar fi momentul să începeți să vă gândiți la o STRATEGIE de guvernare, de salvare a viitorului de salvare a ce se mai poate din această țară și poate electoratul acesta pe care tot mai încercați voi să îl prostiți crezând că nu i-ați explicat destul de bine niște teorii pe care le visați noapte și în care nici voi nu credeți, drept dovadă IRITATREA continuă despre care vorbea domnul Buzatu, poate vă poate da puțin... creier de ajutor dacă ați înceta să îl mai priviți doar ca pe o ... mână de ștampilat.
Răspunde
0 0
Groza
22 Jul 13:13
Ce vrea Frea?Prin candidatura la presedentie vrea sa mascheze falimentul capitalei
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?