Fostul şef al IPJ Gorj a fost numit la conducerea poliţiei doljene

 
Foto: www.radioomega.ro
Foto: www.radioomega.ro
Fostul şef al IPJ Gorj, Constantin Nicolescu, a fost instalat, vineri, la Craiova, la conducerea poliţiei doljene, în prezenţa inspectorului General al Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, şi a ministrului secretar de stat Cristian Făinuş, din cadul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
La instalare au mai fost prezenţi prefectul de Dolj, Florin Stancu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

"În opinia mea, contează mai puţin statisticile şi mai mult percepţia pe care o are cetăţeanul asupra poliţiei. Mesajul meu pentru lumea interlopă din Craiova este acela de a nu sta liniştiţi. Mă bucur pentru încrederea pe care mi-au acordat-o cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi sper să ofer o nouă faţă poliţiei doljene", a precizat comisarul-şef Constantin Nicolescu, noul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


Şeful IGPR, chestorul de poliţie Petre Tobă, i-a solicitat lui Nicolescu să evalueze activitatea celor doi adjuncţi. "I-am solicitat noului şef să facă o evaluare a echipei manageriale şi să creeze o echipă în adevăratul sens şi dacă va fi necesar, nu va ezita să facă schimbări. Deocamdată, este prematur să vorbim despre ele", a precizat Petre Tobă.

Ministrul secretar de stat Cristian Făinuş a precizat că noul inspector-şef al IPJ Dolj se poate baza încrederea pe care i-o acordă Ministerul Administraţiei şi Internelor.

"Am încredere în domnul Nicolescu. În cei opt ani cât a stat la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a dat dovadă de profesionalism deosebit. Noi am considerat că poate face faţă cu succes acestei noi provocări. Consider că IPJ Dolj va avea o altă faţă", a precizat ministrul secretar de stat Cristian Făinuş. Imediat după numirea oficială în funcţia de inspector şef al IPJ Dolj, comisarul-şef Constantin Nicolescu i-a convocat la o şedinţă de toţi şefii de servicii şi subunităţi ai Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?