Fostul PMP-ist Radu Cristescu, numit de Viorica Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei

 

Radu Cristescu, fost vicepreşedinte al PMP, actual membru PSD, a fost numit de către premierul Viorica Dăncilă în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

„În temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. d) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Radu-Mihai Cristescu se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Radu Cristescu, fost membru PMP, s-a înscris în PSD în luna august, după ce a fost exclus din PMP şi demis din funcţia de vicepreşedinte, în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, de către Traian Băsescu. Acesta a anunţat atunci că a răspuns ”afirmativ şi cu onoare invitaţiei prim-ministrului Viorica Dăncilă”.

”PSD-ul se schimbă, iar eu cred în această schimbare, PSD-ul reformat este cea mai bună soluţie pentru români. Am răspuns afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a mă alătura acestei mişcări noi!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?