Foşti oficiali ai Federaţiei de Judo, traşi la răspundere pentru sume de sute de mii de lei

Comitetul director al Federaţiei Române de judo a aprobat şi a publicat componenţa loturilor naţionale, precum şi programul competiţional şi de pregătire pe anul 2018, anunţă un comunicat oficial. De asemena, la solicitarea ANAF, Federaţia a declanşat procedura legală de recuperare a unor sume cheltuite ilegal de către foşti şefi şi/sau angajaţi.Este vorba de Doru Sapta, fost presedinte al federaţiei Romane de Judo, aproximativ 200 000 lei, Eduard Doandeş, de asemenea fost preşedinte al federaţiei, aproximativ 670 000 lei, Daniela Grozavu, fost contabil şef, aproximativ 500 000 lei. Faptele reclamate de ANAF s-ar fi petrecut în perioada 2011-2015.

Federaţia de Judo mai anunţă că va sesiza organele de cercetare penală impotriva celor indicaţi de raportul final care urmează să fie comunicat de ANAF, conform încadrărilor dispuse de organul de control.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?