Firea, lui Dăncilă: Mă simt lezată. Nu pot să fac figurație. În CEx doar se pipăie subiectele

 
Firea, lui Dăncilă: Mă simt lezată. Nu pot să fac figurație. În CEx doar se pipăie subiectele
Firea, lui Dăncilă: Mă simt lezată. Nu pot să fac figurație. În CEx doar se pipăie subiectele

Gabriela Firea a reacționat la afirmațiile premierului Viorica Dăncilă și a spus că își prezintă opiniile în spațiul public, și nu în Comitetul Executiv al PSD, deoarece în interiorul partidului subiectele importante doar „se pipăie” și este mimat un dialog deschis.

"Cred că este de lămurit și explicat că, teoretic, ar fi foarte bine să avem în CEx un dialog real și o discuție în care, chiar pe anumite tonalități, la finalul lor să fim convinși că nu a fost o dezbatere de fațadă, că am spus tot ce am gândit și am luat decizia cea mai bună. Dar câtă vreme în cadrul CEx subiectele doar se pipăie, se ating, iar toate celelalte comunicări importante se fac între comitete executive, direct sau indirect, de unii comunicatori sau unii analiști care sunt în relație de prietenie cu conducerea partidului, este normal dacă ne simțim lezați - și eu una, mă simt - să reacționăm”, a declarat Gabriela Firea, la un post TV, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit edilului, opiniile trebuie lansate, deoarece în Comitetul Executiv nu se poartă un dialog deschis.


„Nu putem să așteptăm să fim convocați la o nouă ședință în care să mimăm dialog deschis, dar în care temele să fie cele stabilite de la tribună, iar noi, cei din sală să facem figurație. Mi-am asumat să nu fac figurație nici în timpul vechii conduceri, domnului președinte Dragnea, cu atât mai puțin aș face în acest moment. Nu înțeleg de ce trebuie să tăcem cu toții și să luăm ce ni se dă”, a mai spus primarul general.

Precizările vin după ce Viorica Dăncilă a spus, despre declarațiile de sâmbătă ale Gabrielei Firea, că îi va răspunde primarului în interiorul partidului.

„Atunci când ieși în spațiul public și îți ataci colegii sau președintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine și nu pentru că vrei rezultate”, a spus Dăncilă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Diaspora
22 Jul 07:26
Clanul Pandele -Firea a investit mult in campanie si doreste degraba la puscarie...sa le acordam sansa, maimutza mai mult trage, cimpanzeul sade domol, poate pica ceva...
Răspunde
0 0
Radu
21 Jul 22:16
Firea nu a făcut nimic pentru bucureșteni dar se visează la Cotroceni.
Răspunde
0 0
BRACON Ioan
21 Jul 22:08
Felicitări pentru doamna FIREA, succes vă doresc,
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?