Firea îi dă în judecată pe consilierii PNL și USR care au acuzat-o de „tunuri imobiliare"

 

Gabriela Firea a anunțat, printr-un comunicat, că îi dă în judecată pe consilierii generali Octavian Berceanu (USR) și Cătălin Deaconescu (PNL) pentru postările de pe rețelele sociale, în care o acuzau că pregătește „un tun imobiliar probabil cel mai important la sfârşit de mandat".

Într-un comunicat transmis miercuri, Primăria Capitalei precizează că edilul îi va acționa în instanță și pe cei care au preluat informația fără să o verifice.

„Primarul General, Gabriela Firea, anunţă public faptul că îi va acţiona în judecată pe consilierul general USR Octavian Berceanu precum şi pe consilierul general PNL Cătălin Deaconescu pentru că au afirmat pe reţelele de socializare că Primarul General ar pregăti „un tun imobiliar, probabil cel mai important la sfârşit de mandat", dar şi pe cei care au ales să preia întocmai această informaţie falsă, fără o minimă documentare", transmite Primăria Capitalei.

„Este inadmisibil ca din ignoranță sau prin ignorarea voită a adevărului, un consilier general USR și un consilier general PNL să facă acuzațîi atât de grave, false și lipsite de fundament. Politica nu scuză mijloacele! Îi voi acționa în judecată pe cei doi domni care deși se puteau edifica citind cu atenție proiectul de hotărâre sau aveau posibilitatea să îl interpeleze pe directorul STB pentru clarificări, au preferat să arunce în spațiul public acuze injuste și care aduc grave prejudicii de imagine atât mie, că Primar General, cât și Primăriei Municipiului București. De asemenea, îi voi acționa în judecată pe toți cei care au preluat această informație falsă, fără să se documenteze cu privire la realitatea acestui fapt", a declarat Gabriela Firea.

Proiectul prin de hotărâre prin care Primăria Capitalei dorea să desființeze Depoul Victoria și să dea terenul, aproape 35.000 mp, Societății de Transport București ca să-l valorifice, a fost scos de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General, de președintele de ședință, cu acordul primarului Gabriela Firea.

Dacă proiectul era aprobat, STB putea decide ce face cu terenul depoului, respectiv putea încheia contracte de administrare, asociere în participațiune, parteneriate public private.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
TUN IMOBILIAR
27 Jun 00:49
Nedemolarea constructiilor edificate ilegal, TUN IMOBILIAR se numeste !
Răspunde
0 0
Ciuma Rosie ...
27 Jun 00:28
... poate explica si daca vechile autobuze au fost platite si daca nu au fost, CINE LE VA PLATI !?
Răspunde
0 0
Rezistenta
26 Jun 22:51
Pai daca nu se simtea cu musca pr caciula nu iesea cu acest comunicat pentru a se disculpa. Putea foarte bine sa spuna clar si raspicat ca oriunde pe aceasta planeta sunt binevenite si aplicate aceste Parteneriate Public Privat PPP. Ce era asa mare lucru? Nu mai dadea sansa speculatiilor pe subiect. Dar... treaba cu ascunzisurile omoara societatea din Ro.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?