Fenomene paranormale într-o grădiniță din România. Mesaj halucinant al unei educatoare pe Facebook

Educatoarea Alina Pîrvulescu din Gorj a postat un mesaj straniu pe pagina sa de Facebook, în care spune că este atacată cu surse energomagnetice, că PSD vrea să-i omoare pe copiii de la grădiniţă şi că podeaua se mişcă, pentru ca cei mici să nu poată dormi.„Dacă tot am Facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni, şi eu, şi copiii, nu? Noaptea e a noastră. Da. După ce au omorât copiii de la Colectiv, după ce au omorât fata de la metrou, după ce au împins la sinucidere femeia de pe bloc, după ce au incendiat fabrica de pâine de la Galaţi şi o altă fabrică de mobilă pentru distrugerea unor canapele de piele şi multe alte ticăloşii, PSD vrea acum să omoare şi copiii de la grădiniţă, ce nu au reuşit să mă omoare pe mine. De ce au omorât copiii de la Colectiv? Sunt satanişti, nu ştiaţi? De ce vor să omoare copiii de la grădiniţă? Sunt posedaţi. Da. PSD vrea să aducă inchiziţia la stăpânire, să omoare oamenii în numele Domnului. Tot poporul e posedat, numai ei, preacuraţii şi preacuvioşii pesedişti, nu”, este mesajul postat de educatoare, scrie adevarul.ro.

Mai mult decât atât, educatoarea a postat pe Facebook un clip în care copilaşii spun că nu se pot odihni pentru că aud un zgomot şi trepidează pătuţurile.

 Educatoarea Alina Pîrvulescu este foarte cunoascută de către poliţişti, pentru că ei s-au deplasat de multe ori la locuinţa ei în urma apelurilor la 112, în care reclamă zgomote şi trepidaţii care s-ar produce în casa ei.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?