Femeia jandarm agresată, prima reacție: ”S-ar fi vrut să ies în scaun cu rotile, să impresionez?”

 

Ștefania, femeia-jandarm bătută de câțiva huligani în cadrul protestului din 10 august, a vorbit pentru prima dată! Aceasta a spus într-un interviu la Antena 3 că ea și colegul ei au fost loviți ”cu sălbăticie”, dar că a fost ajutată de câțiva protestatari pentru a scăpa din mijlocul ”busculadei” în care a fost prinsă. De asemenea, ea a spus că ”acel atac” a fost ”o ură declanșată împotriva unui om în uniformă”.

”Am căzut, ori m-am împiedicat, ori a intrat cineva în mine, colegul a căzut peste mine, în momentul acela am început să fim loviți”, a spus janadarmerița, care a adăugat că, odată prinsă în busculadă, ”eram loviți cu sete, cu sălbăticie și în ciuda faptului că-i imploram să nu ne mai lovească, aceștia nu s-au oprit”.

Ulterior, își amintește ea, ”cu ajutorul colegului și cu ajutorul a câtorva dintre protestatari am reușit să ajung la colegii mei” și apoi la ambulanță.

”Referitor la ce s-a scris la ieșirea mea din spital, mă întreb ce s-ar fi vrut, să ies în scaun de rotile ca să impresionez? (...) Nu înțeleg de ce am fost acuzată așa? Încă de mic copil mi-a plăcut uniforma militară (...) Am considerat dintotdeauana că oamenii mă vor privi cu respect pentru că într-un fel sau altul le port de grijă și în ciuda faptului că m-am gândit că este o meserie riscantă nu m-am gândit că voi fi pusă într-o situație atât de gravă. Consider că acel atac o ură declanșată împotriva unui om în uniformă, iar din câte știu eu legea este foarte clară la acest aspect și consider că este inadmisibil”, a încheiat jandarmerița.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Slovenia
29 Sep 11:43
Uniforma ca uniforma...dar sa lovesti o femeie in asa hal ??? Ce fel de animale au fost la manifestatie aia ? Cei de buna credinta nu-si dau seama ca se compromit tot mergand impreuna la demonstratii cu degenerati de felel asta ??
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?