Explozie la o mină din estul Ucrainei. Cel puţin 30 de oameni au murit

 
Explozie la mină, în zona de conflict
Explozie la mină, în zona de conflict
FOTO: rt.com

33 de mineri au murit în urma unei explozii foarte puternice, care s-a produs azi dimineaţă într-o mină din regiunea Doneţk, din estul Ucrainei. Bilanţul a fost confirmat de oficiali locali, citaţi de Sky News.

Explozia de la mina Zasiadko a avut loc din cauza unei acumulări de gaze, relatează Russia Today, care mai notează că în subteran continuă să fie blocaţi cel puţin 30 de ortaci.

Potrivit echipelor de intervenţie, bilanţul iniţial al victimelor a fost mai mic, dar minerii trimişi să-şi salveze colegii au murit şi ei, din cauza gazelor toxice.

La intrarea în mină s-au adunat zeci de rude ale muncitorilor. Minele din regiunea Donbas, din estul Ucrainei, sunt printre cele mai periculoase din lume, în fiecare an 300 de muncitori pierzându-şi viaţa.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -3
Ileana
04 Mar 11:51
Dumneavoastră ați dorit să cunoașteți mai multe detalii despre această ofertă și vă felicit pentru decizie!

Deschideți vă rog documentul din atașament și citiți cu mare atenție informațiile!

Vreau să vă precizez de la început că oferta este extrem de serioasă!

Toată activitatea se desfășoară conform legii, iar la sfârșitul programului de informare CORECTĂ și COMPLETĂ dumneavoastră veți putea citi secțiunea ”Termeni și condiții”, secțiune în care veți lua la cunoștință și despre articolul de lege care reglementează această activitate.

Prin urmare, doresc să avem o colaborare frumoasă, bazată numai pe bună înțelegere și discuții civilizate.

Vă rog foarte mult să luați orice fel de decizie numai după ce parcurgeți până la capăt programul de informare CORECTĂ și COMPLETĂ!

Apelez la seriozitatea și discernământul dumneavoastră!

Programul de informare CORECTĂ și COMPLETĂ este conceput în așa fel încât dumneavoastră să evitați în totalitate orice fel de concluzii premature și nebazate pe absolut TOATE elementele ce compun mecanismul activității despre care veți citi în toate materialele informative primite de la mine.

Prin urmare, așa cum ușor veți înțelege, eu îmi rezerv cu maximă politețe dreptul de a răspunde numai și numai pentru deciziile pe care dumneavoastră le veți lua în deplină cunoștință de cauză, adică numai după ce parcurgeți până la capăt programul de informare CORECTĂ și COMPLETĂ din absolut toate materialele informative pe care vi le voi trimite.

Eu sunt aici să vă ajut și să vă fiu alături în această activitate.

Cu puțină bunăvoință, dumneavoastră veți descoperi un proiect absolut nou la nivel planetar, un proiect care are capacitatea de a oferi o pâine frumoasă multor români inteligenți și deschiși la nou.

Dată fiind importanța excepțională
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?