Euronews vorbeşte despre emisiunea TU DECIZI de la Realitatea TV

 
Pro-europeni, însă sceptici în privinţa propriilor politicieni. Românii se pregătesc pentru primele lor alegeri europarlamentare. Aşa începe la Euronews relatarea despre scrutinul de duminică din ţara noastră. În acest context, Euronews vorbeşte şi despre emisiunea TU DECIZI de la Realitatea TV, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Postul privat Realitatea TV încearcă să facă Uniunea Europeană atractivă pentru românii care se duc sâmbătă la vot, relatează Euronews. Candidaţii sunt puşi la încercare: cunoştinţe despre Uniune, discursul într-o limbă straină.


Euronews se întreabă dacă eurodeputaţii români vor lua cu ei la Bruxelles problemele de pe scena politică internă. În acest context sunt amintite amânarea euroalegerilor, suspendarea din funcţie a preşedintelui Băsescu şi referendumul din mai care l-a reconfirmat în funcţie pe şeful statului.

Euronews aminteşte de estimările analiştilor care cred că haosul politic din România se va menţine cât timp oameni dinainte de 1989 se află încă pe scena politică românească actuală.print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?