Era entuziasmată de balul de absolvire. A îmbrăcat o rochie provocatoare. Au dat-o afară imediat

 

O adolescentă din Mechanicsville, Virginia, SUA, a trecut printr-o experienţă traumatizantă, când a fost dată afară de la balul de absolvire a liceului, din cauza vestimentaţiei considerate necorespunzătoare. Galeria Foto.

Clare aştepta cu nerăbdare să meargă la această petrecere, mai ales că şi băiatul pe care îl plăcea o invitase. Fata îşi cumpărase de mult rochia argintie pe care o considera perfectă, ce îi venera până deasupra genunchiului.

La bal, Clare a trăit o mare dezamăgire. A intrat cu emoţii la petrecere, după ce a fost avertizată de profesori că a adoptat o ţinută provocatoare.

Apoi, tânăra de 18 ani a mers pe ringul de dans. Cum profesorii deja erau cu ochii pe ea, Clare a fost întreruptă în timp ce dansa, din pricină că mişcările ei ar fi fost prea senzuale. Apoi, adolescenta a fost invitată să plece acasă. Clare a părăsit balul în lacrimi.

Cum s-a îmbrăcat fata, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?