eMAG – reduceri mari la tablete Apple iPad

 

eMAG vine cu o serie de reduceri mari la tabletele de la Apple. Găsiți în articol mai multe prețuri pentru iPad-uri.Toate tabletele Apple iPad la reducere de la eMAG le găsiți AICI.

În continuare aveți selectate cele mai interesante oferte pentru Apple iPad care au reduceri mari de la eMAG doar în această perioadă.

 

eMAG tablete – iPad Air Cellular

iPad Air Cellular are o memorie de 32 Gb , folosește tehnologia 4G pentru viteză de transfer de date și conectare la internet. Procesorul tabletei este un dual core A7 de 1.3 Ghz. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – iPad Air 2

Un alt model de tabletă cu reducere foarte avantajoasă de la eMAG este iPad Air2 Cellular de 16 Gb, 4G, Procesor performant A8X și ecran IPS cu diagonală de 9.7 inch. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – Apple iPad Air 2

Tableta Apple iPAD Air 2 are o reducere de 12% din preț, are o memorie de 16 Gb și poate fi conectat la internet doar prin Wi Fi. Prețul foarte avantajos îl găsiți AICI.

eMAG Tablete – Apple iPad Air 2 Cellular

Una dintre tablete cu cea mai mare memorie disponibilă este Apple iPad Air 2 Cellular, dotat cu 64 Gb, 4G Silver. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG Tablete – Apple iPad Air

Tableta Apple iPad Air cea mai ieftină are o memorie de 16 Gb și Wi Fi. Oferta completă poate fi consultată AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?