eMAG. 8 mașini de spălat vase care nu ne curăță și de bani. Prețurile sunt mult mai mici în această

Wow! Ați văzut reducerile de preț, din această perioadă, ale magazinului online eMAG ? Oferta lor chiar impresionează: discount-uri de 50% la peste 2 milioane de produse, iar clienții fideli întotdeauna află primii despre promoțiile lor. Puteți fi la curent cu tot ceea ce se întamplă pe site dacă vă abonați newsletter-ului, așa veți știi când să faceți marile achiziții. Prețurile mici fac parte din campania specială numită de cei de la marketing ,,Easter Sales’’. Astfel, cei care vizitează site-ul www.emag.ro în perioada sărbătorilor de Paști au parte de multe surprize. 

În campania Easter Sales unele dintre produsele, care pe noi ne-au încantat cu prețurile lor, sunt mașinile de spălat vase. Da, ne dorim mai mult timp acasă pentru noi, familie și acele lucruri care chiar contează. Ați calculat vreodată cât timp petreceți spălând la vase? Haideți să punem un minimum de timp de 20 de minute pe zi. Într-un an înseamnă 5 zile, cât un concediu binemeritat după un an de muncă. Un calcul deprimant care ne-a determinat să ne reorganizăm viața și prioritățile.


Tocmai de aceea am întocmit următoarea listă, în care veți regăsi mașini de spălat vase pentru fiecare buget:
Oferta completă pentru mașinile de spălat de pe emag este disponibilă AICI.


eMAG Easter Sales – 50% reducere la 2.000.000 de produse
Indesit DIFP 8T94 Z
Dacă aveți o familie numeroasă, atunci mașina de la indesit este perfectă pentru bucătăria dumneavoastră. Poate spăla 14 seturi de vase, are incluse 8 programe și este clasa A++ energetică. Reducerea de 26% o puteți obține pe emag.ro.

Beko DIS15013
Cei de la Beko au creat un model incorporabil, cu 10 seturi și care folosește 5 programe cât mai simple pentru a vă descurca cu ușurință atunci când o manevrați. Reducerea de 47% este disponibilă numai în aceste zile AICI.

Whirlpool WIO 3T133 DEL
Uitați de petele încăpățânate și bucurați-vă de vase impecabile cu mașina celor de la Whirlpool. Dacă nu vă place unul dintre programe, treceți la următorul, aveți de unde alege, există 10! Plata facturii de current va fi o joacă deoarece, acest model face parte din clasa energetică A+++. Pe site noi am descoperit și 6 produse resigilate la care se mai adaugă o reducere de 500 de lei, în afară de cei 36%. Detalii AICI. 

Samsung DW60M5040BB/LE
Producătorul Samsung este recunoscut pentru produsele sale fără reproș. De aceea ne-am oprit și noi la acest model care poate spăla până la 13 seturi de vase. Cele 5 programe ce le poate rula sunt mai mult decât suficiente și o puteți comanda cu 21% discount doar AICI.

Sharp QWGT45F444IEU
Mașina de spălat vase de la brandul Sharp aproape că nici nu consumă curent, avand clasa energetică A+++. A fost dotată cu un modern display LCD pe care sunt afișate cele 8 programe. Detalii despre preț, care a fost deja redus cu 12%, puteti afla de AICI.

Arctic DFSA60S1
Cei de la Arctic ne surprind plăcut în ultima perioadă cu tot felul de eletrocasnice ce țin pasul cu noile tehnologii. Așa am fost convinși să include pe listă modelul cu 12 seturi de vase, 5 programe și clasa A+. Reducerea de pe eMAG, acum de 33% poate conta. Aflați mai multe de pe site-ul lor AICI. 


Hansa ZIM676H
Cei de la Hansa au mereu oferte promoționale pentru electrocasnice. Iată oferta pentru mașina de spălat ZIM676H, care de acum beneficiază de 19% reducere din partea celor de la emag. Detalii despre produs AICI.


Hotpoint HBC 3C24 F X
Grabiți-vă să comandați mașina de spălat vase de la Hotpoint, cei de la eMAG mai au în stoc doar 2 produse. Ce poate face? Spală fără reproș și cele mai murdare vase, încap 14 seturi, are 7 programe și consuma puțin curent. Detalii despre reducerea de 18% puteți afla de AICI.

Oferta completă pentru mașinile de spălat de pe emag este disponibilă AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?