eMAG. 10 televizoare Samsung la reduceri. Și prețul este SmartOferta completă o puteți consulta AICI. 

Chiar dacă multiplele campanii eMAG nu mai sunt o surpriză pentru nimeni, ofertele lor nu se încadrează în topul lucrurilor previzibile. Sunt printre cele mai bune oferte de pe piață, cu o gamă variată de produse. Un mall online, de unde puteți cumpăra orice, și asta, de la un click distanță.

 

Nu uitați că retailerul eMAG vă permite să achiziționați produse și în rate. Detalii despre parteneri si cardurile acceptate puteți afla de AICI.

Am creat un top al televizoarelor marca Samsung, în funcție de diagonală, și iată care sunt alegerile noastre:

Televizor LED Samsung 32M4002


Nu este așa că v-ați plictisit ca atunci când bucătăriți să nu aveți niciun zgomot de fundal? Ce ați spune de un televizor cu un preț mic, mic și cu o diagonală ce se potrivește perfect într-un colt neutilizat, 80 de centimetri. Pentru detalii umăriți link-ul.

Televizor LED 40MU6102


Creștem diagonala la 100 de centimetri și plusăm cu o tehnologie 4 K Ultra HD. Modelul este disponibil AICI. 

Televizor QLED Smart Samsung


Acest model de la Samsung promovat de către cei de la eMAG are o diagonală de 123 cm. De acum, filmele se văd mult mai bine! Desigur, și ultimă tehnologie, 4 K Ultra HD. Produsul îl găsiți AICI. 

Televizor LED Smart 55MU7002


138 de centimetri și cele mai bune sisteme de iluminare și colorare pentru imagini superbe. Gata! În alte detalii tehnice nu mai intrăm, vă lasăm să descoperiți oferta AICI.

Televizor LED Curbat Samsung 65MU6202


163 de centimetri diagonală pentru imagini ample ca să le vedeți și de la distanță. Este un smart TV, cu 4K Ultra HD și este curbat. Detalii AICI.

Televizor LED Smart 82MU7002


Propriul cinema în confortul casei! Acest model are dimensiunea de 208 centimetri, este tip LED și a fost fabricat în anul 2017. Oferta o puteți găsi AICI.

Televizor LED Samsung LT24D391EW


Televizor și monitor PC în același timp? Da, se poate! Acest model are o diagonală de doar 59 de centimetri și asigură conexiune rapidă. Perfect pentru un birou, baie, de ce nu, sau o camera de zi de dimensiuni mici.

Televizor QLED Smart 75Q7F


Noua tehnologie la dumneavoastră acasă! QLED a fost inventată de Samsung și oferă culori perfecte și un contrast foarte bun. Acest model are o diagonal de 189 de centimetri. Iata oferta celor de la eMAG.

Nu uitați că retailerul eMAG vă permite să achiziționați produse și în rate. Detalii AICI.

Televizor LED Smart 58J5200


O altă variant selectată a fost acesta. 146 de centimetri diagonal, Full HD și un smart TV.
Pentru detalii suplimentare puteți urmări LINK-UL.

Televizor LED Smart 43M5512


Ultima opțiune de pe listă, dar nu și ultima a celor de la eMAG este modelul 43 M5512. Samsung i-a creat o diagonală de 108 centimetri, pentru a-l poziționa unde doriți și l-a făcut Full HD.


Oferta completă o puteți consulta AICI. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?