Elev de 12 ani, înjunghiat în toaleta școlii. Agresorul este un coleg de clasă

 
Elev de 12 ani, înjunghiat în toaleta școlii. Agresorul este un coleg de clasă
Elev de 12 ani, înjunghiat în toaleta școlii. Agresorul este un coleg de clasă

Un elev de doar 12 ani, de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”, din Drobeta Turnu Severin, a fost înjunghiat, în timpul unei pauze, de către un coleg de clasă. Elevul a ajuns la spital și a fost operat de urgență.Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mehedinți, dr. Cristian Jianu, a confirmat faptul că adolescentul a venit la Urgență cu o plagă înjunghiată în zona coapsei, dar a fost stabilizat. A fost internat în Secția Chirurgie, operat, iar atunci când a ajuns avea o hemoragie serioasă.

Conducerea unității de învătământ confirmă incidentul și spune că a sesizat organele de cercetare. Însă, surse din cadrul IPJ Mehedinți declară că incidetul a fost reclamat de o terță persoană.


Potrivit realitateademehedinti.net, poliția a deschis o anchetă în aceast caz. Gravitatea incidentului este deosebită, având în vedere că vârsta elevilor, dar și faptul că s-a consumat într-o școală.

Băiatul îngunghiat este un elev cuminte, după cum spun profesorii  și are note bune la școală, însă colegul său agresor era înscris într-un program de consiliere, la nivelul unității de învățământ.

Incidentul s-a produs în baia unității de învățământ, deci nu există imagini care să arate cum s-a produs acesta.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Groza
15 May 21:28
Agresor era înscris într-un program de consiliere.Cu ce obiect s-a produs injunghierea?Baie este o locatie si spalator este alta.Asemenea fapte sunt mediatizate fara sa se prezinte un procentaj pe ani.Obiectle ce se poarta de elevi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?