Edith Gonzalez, scrisoare emoționantă pentru fetița ei

 
Edith Gonzalez
Edith Gonzalez

Edith Gonzalez a decedat la 54 de ani din cauza cancerului ovarian. Ea a lăsat în urmă un soț și o fetiță de 14 ani căreia i-a scris o scrisoare de adio, potrivit newsbeezer.com.

În scrisoare, actriță a vorbit despre dragostea pe care a simțit-o și a trăit-o alături de față ei în vârstă de 14 ani.

"Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viață. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te că o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.


Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inimă mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, este mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Edith Gonzalez a fost înmormântată. Discursul mamei sale

A murit actrița de telenovele Edith Gonzalez

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?