Duvăz: Criza nu se rezolvă prin reducerea salariilor miniştrilor cu 20%, ci a cheltuielilor cu reclama

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Problema crizei nu poate fi rezolvată prin reducerea salariilor miniştrilor cu 20%, ci a cheltuielilor cu promovarea României şi cu reclama, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz.

"Ne uităm cât avem cheltuieli cu munca în domeniul public şi vedem cât reducem. Nu asta este intenţia noastră. Avem prea multe cheltuieli pentru reclamă, promovare, imagine. Acestea ar putea fi mult reduse în această perioadă, chiar stinse, pentru că, deocamdată, România nu de reclamă are nevoie, ci de drumuri. Indiferent dacă nu împărtăşeşte aceeaşi părere şi preşedintele", a spus Bogdan Niculescu Duvăz.

Acesta s-a referit şi la măsura propusă de premierul Emil Boc, privind reducerea salariilor miniştrilor cu 20%, începând cu luna august.

Potrivit lui Duvăz, gestul prim-ministrului nu reprezintă o măsură anticriză şi sugerează că ar trebui reduse, în schimb, cheltuielile de promovare a României, făcute de Ministerul Turismului, fără a nominaliza direct instituţia condusă de Elena Udrea.

"Nu rezolvăm problema crizei reducând cu 20% salariul miniştrior, adică făcând o economie de vreo 10.000 de euro pe an, ci reducând, semnificativ, cheltuielile nejustificate de reclamă, de aşa-zisă promovare, nu mai ştiu a cărui domeniu, ca să nu arăt cu degetul în nicio direcţie", a încheiat social-democratul.

 

Citeşte şi... Emil Boc: Salariile miniştrilor vor fi reduse cu 20% de la 1 august

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?