După moartea soției a depus zilnic o floare pe banca ei preferată. Într-o zi a ajuns în parc și...

După un mariaj lung și fericit, Bud Caldwell și-a pierdut soția, pe Betty, cu o săptămână înainte ca aceasta să împlinească 80 de ani.Cutremurat de durere, și-a promis un lucru: zi de zi va depune pe banca preferată a soției o margaretă și un penny. Și asta pentru că Betty avea două melodii preferate: "Daisy a Day" și "Pennies From Heaven".

A făcut asta zilnic, așa cum și-a promis, poposind pe bancă pentru a vorbi cu soția sa, pentru a-i spune ce a mai făcut. Când a venit iarna însă, a întâmpinat o problemă.

Parcul era înzăpezit, iar Bud, prea bătrân pentru a risca să meargă prin zăpadă, conducea în fiecare zi până la marginea parcului, fără să se poată deplasa însă până la bancă.

Surpriza a venit într-o zi când omul, ajuns la marginea parcului, a găsit o potecă deszăpezită. Alături de bancă se afla un buchet proaspăt de margarete.

Autorii: doi angajați ai serviciului de administrare a parcului, care l-au văzut pe bătrân și s-au gândit să îl ajute.

Bud a declarat că nu va uita niciodată gestul celor doi. În orice caz, de atunci a reușit să își reia obiceiul zilnic, care îl apropie de soția sa moartă. Iar angajații parcului au promis că vor ține în fiecare zi o potecă deszăpezită pentru Bud.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?