Drumuri blocate. Mai multe drumuri au fost închise din cauza viscolului

 
Drumuri blocate. Mai multe drumuri au fost închise din cauza viscolului
Drumuri blocate. Mai multe drumuri au fost închise din cauza viscolului

Drumuri blocate. Mai multe drumuri naţionale şi judeţene din judeţele Teleorman şi Bacău au fost închise, luni dimineaţa, din cauza viscolului puternic.Drumuri blocate. Luni, 26.02.2018, începând cu ora 14.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 41, între Oltenița (Călărași) și Greaca (Giurgiu), km 0+000 – km 22+000; DN 65A, între Rosiori de Vede și Turnu Măgurele (Teleorman), km 91+435 – km 130+005, și DN 65E, între Intresecți DN 65A și Bogdana (Teleorman) din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero, precizează CNAIR.

Drumuri blocate. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat mai devreme că pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, circulaţia rutieră este întreruptă în judeţul Teleorman pe mai multe drumuri naţionale: DN51 Zimnicea – Viişoara, DN51A Zimnicea – Izvoarele, DN54 Moldoveni – Islaz şi DN65 Turnu Măgurele – Roşiori.

De asemenea, în acelaşi judeţ, circulaţia rutieră este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri judeţene ( DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703. Se acţionează pentru curăţarea părţii carosabile. 

Ninsori și viscol în jumătatea de sud, ger puternic în toată țara. Harta completă a codurilor 

Drumuri blocate. În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești - Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare: comuna Urechești - DN11A - Adjud - DN2 – comuna Sascut.

Pentru evitarea situaţiilor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.

Trenuri cu zeci de minute întârziere. Mai multe garnituri au fost anulate

Drumuri blocate. ”În şedinţa CJSU Teleorman, s-a luat decizia suplimentării numărului de utilaje de deszăpezire cu un număr de 24 de mijloace tehnice. Astfel, la nivelul judeţului Teleorman, administratorii drumurilor naţionale şi judeţene (SDN şi SDJ) acţionează pe principalele căi de circulaţie cu următoarele mijloace de deszăpezire şi materiale antiderapante: SDN: 53 de mijloace de deszăpezire şi aproximativ 2000 t sare; SDJ: 49 de mijloace de deszăpezire, peste 1200 t de nisip şi aproximativ 2600 t de sare'', precizează un comunicat al ISU Teleorman.

Drumuri blocate. La nivelul judeţului s-a instituit serviciul de permanenţă la sediul primăriilor. La nivelul ISU Teleorman, pe lângă personalul aflat în tura de serviciu, sunt pregătite să intervină echipe de câte 20 de pompieri salvatori în fiecare din cele cinci subunităţi, aflate în oraşele şi municipiile judeţului.

Tot mai multe județe închid școlile din cauza condițiilor meteo. Lista completă

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?