Drama băiatului cu mâini gigantice. I se spune "copilul diavolului"

 
Drama băiatului cu mâini gigantice. I se spune "copilul diavolului"
Drama băiatului cu mâini gigantice. I se spune "copilul diavolului"
Drama băiatului cu mâini gigantice. I se spune "copilul diavolului" Drama băiatului cu mâini gigantice. I se spune "copilul diavolului" Drama băiatului cu mâini gigantice. I se spune "copilul diavolului"

Băiatul care are cele mai mari mâini din lume trăieşte în India. Kaleem are 8 ani şi suferă de o formă rară de gigantism, care îi afectează doar mâinile şi le face să crească în mod disproporţionat de corpul lui.

De curând băiatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a reduce dimensiunea mâinilor lui. 

În cei 8 ani de viaţă, copilul a avut foarte mult de suferit, mai ales că locuitorii din satul în care s-a născut îl numesc "copilul diavolului", deoarece ei credeau că micuţul a fost blestemat şi că asta este cauza mâinilor lor gigantice.

În plus, acesta nu a fost primit la şcoală pentru că profesorii spuneau că mâinile lui va speria copiii. "Profesorii ne-au spus că nu îl pot primi pe Kaleem la şcoală pentru că mâinile lui imense va speria copiii", a afirmat Mohammad Shamim, tatăl băiatului, confom dailymail.co.uk.

În urma mediatizării poveştii lui Kaleem, medicii din India au recunoscut afecţiunea lui şi au decis că cel mai bine este să fie operat. Intervenţia chirugicală a fost un succes, iar acum băiatul poate avea o viaţă normală.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?