Dragnea, demers fără precedent. Atacă Opoziția pentru finanțarea "ilegală"

 
Scenariu CATASTROFAL pentru Dragnea
Scenariu CATASTROFAL pentru Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a adresat două întrebări preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente, Daniel Barbu, în care cere lămuriri în legătură cu modul de finanţare a campaniei electorale de la alegerile parlamentare din 2016 de către PNL şi USR,Astfel, Dragnea vrea să ştie cum a fost sancţionat PNL pentru că a încheiat mai multe contracte de prestări servicii cu o firmă, fiind prestat un singur serviciu, dar au fost emise cinci facturi diferite şi când a sesizat AEP organele penale cu privire la faptul că reprezentanţii PNL este posibil să fi încălcat Codul de procedură penală.

De asemenea, liderul PSD vrea să ştie dacă donaţiile primite de USR au fost legale, dar vrea să ştie şi dacă modul prin care s-au donat banii a fost legal.

În scrisoarea adresată conducerii AEP, Liviu Dragnea întreabă care au fost măsurile dispuse de către reprezentanţii Autorităţii cu privire la modalitate de executare a obligaţiilor rezultate din încheierea Contractelor de Prestări Servicii de către filialele PNL, la alegerile din 2016.

De asemenea, el a cerut lămuriri cu privire la sancţiunile dispuse de AEP, după ce PNL a încheiat mai multe contracte de Prestări Servicii cu o firmă, fiind prestat un singur serviciu, dar au fost emise cinci facturi diferite, în valoare de peste 17.000 de lei.

"Care au fost sancţiunile dispuse de către reprezentanţii AEP cu privire la faptul că în baza mai multor contracte de Prestări Servicii încheiate între filialele PNL şi o firmă privată a fost prestat un serviciu unic, dar au fost emise 5 facturi distincte, în cuantum de 17.335,68 de lei, urmărindu-se astfel eludarea aplicării normelor referitoare la rambursarea cheltuielilor, norme prevăzute de Legea nr. 334/2006 privind finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale, republicată?", se arată în scrisoarea liderului PSD.

Dragnea mai întreabă când s-au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că a fost modificat conţinutul facturilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dragan
14 Jul 19:36
Aceeasi analfabeti (15 procente), cu pregatire mai mult decat precara, comenteaza.
Lucrurile sunt simple:
- nu ai bacalaureatul, nu votezi.
Din cauza asta ne conduc incultii si ,mai grav, analfabetii, adica 70 procente din PSD.
Răspunde
0 0
Dan T
14 Jul 18:02
Mai nou, apar postaci ai psd ca acest amar, mai din topor, mai de la crasma satului, sa para mai autentici incantati de tradatorii de neam, talharii de la conducerea actuala a Romaniei.
Răspunde
0 0
Dan T
14 Jul 18:01
Mai nou, apar postaci ai psd ca acest amar, mai din topor, mai de la crasma satului, sa para mai autentici incantati de tradatorii de neam, talharii de la conducerea actuala a Romaniei.
Răspunde
0 0
Dan T
14 Jul 17:59
Mai nou, apar postaci ai psd ca acest amar, mai din topor, mai de la crasma satului, sa para mai autentici incantati de tradatorii de neam, talharii de la conducerea actuala a Romaniei.
Răspunde
0 0
amar
14 Jul 17:37
Dacă Domnul Dragnea înpreună cu echipa sa conduc foarte bine această ţară , Economiea urcă afront Pensiile şi salariile se dau . Bine înţeles că nu totul de-odată . Ei se străduesc să intrăm în toate drepturile noastre legitime cu toate că voi criticaţi PSD-ul pe motive neîntemeiate , adică mincinoase PNL-ul , PDL-ul , USR-ul nu vor să ne înbunătăţim traiul şi aşa rămas în urmă faţă de U.E. De fapt aceste atrocităţi cum sunt cei din şleatca rezist , nişte mincinoşi de crapă chelea de pe ei şi ochi după fondurii . Oamenii răi, înpotrivă a tot ce ar fi bun pentru comunitate . Poporul suferă de zeci de ani de zile pe seama acestor atrocităţi ce se pun de-acurmezişul şi înping ţara înapoi la anii de tristă amintire . Această gaşcă care urmăreşte ziua de ieri în care au furat de la statul român sute de miliarde chiar şi trilioane cu aceşti bani ascunşi în alte conturii . Şi ne-au lăsat pe noi fără salarii măcar decente , la fel şi cu pensiile ,mai ales celor defavorizaţi cu venituri mici , umilind şi sărăcind toată ţara . O ţară bogată este aceia la care oamenii au un venit suplimentat faţă de un trai decent . Ori aceste atrocităţi caută să ne umilească într'o sărăcie lucie
în vreme ce alte ţări prosperă mai mult de-a atât .Aceste răutăţi , nu ştiu cum de le mai ţine pământu . Încercă să ne facă viaţa grea .
Răspunde
0 0
amar
14 Jul 17:36
Amalia nu te face că nu ai auzit s'au nu ai văzut dacă faci parte dintre cei răi , ce stau în calea dezvoltării României . Exemplu gaşca rezist cu trompetele lor mincinoase , că dacă vrei să-i explici ei spun că laptele este negru , deci nişte inculţi . Deci vicleniea la ei şi minciuna este diploma lor . Dacă Domnul Dragnea înpreună cu echipa sa conduc foarte bine această ţară , Economiea urcă afront Pensiile şi salariile se dau . Bine înţeles că nu totul de-odată . Ei se străduesc să intrăm în toate drepturile noastre legitime cu toate că voi criticaţi PSD-ul pe motive neîntemeiate , adică mincinoase PNL-ul , PDL-ul , USR-ul nu vor să ne înbunătăţim traiul şi aşa rămas în urmă faţă de U.E. De fapt aceste atrocităţi cum sunt cei din şleatca rezist , nişte mincinoşi de crapă chelea de pe ei şi ochi după fondurii . Oamenii răi, înpotrivă a tot ce ar fi bun pentru comunitate . Poporul suferă de zeci de ani de zile pe seama acestor atrocităţi ce se pun de-acurmezişul şi înping ţara înapoi la anii de tristă amintire . Această gaşcă care urmăreşte ziua de ieri în care au furat de la statul român sute de miliarde chiar şi trilioane cu aceşti bani ascunşi în alte conturii . Şi ne-au lăsat pe noi fără salarii măcar decente , la fel şi cu pensiile ,mai ales celor defavorizaţi cu venituri mici , umilind şi sărăcind toată ţara . O ţară bogată este aceia la care oamenii au un venit suplimentat faţă de un trai decent . Ori aceste atrocităţi caută să ne umilească într'o sărăcie lucie
în vreme ce alte ţări prosperă mai mult de-a atât .Aceste răutăţi , nu ştiu cum de le mai ţine pământu . Încercă să ne facă viaţa grea .
Răspunde
0 0
eva vanvossen
14 Jul 19:15
3 Mai domnule,nu doar te prefaci,chir ,,esti'' prost!fi-ti-ar atrocitatile ale naibii sa-ti fie!da'cine bunica mare a saracit amarata asta de tara si poporul ei?#rezist?!cine naiba a condus tara ,timp de 20 de ani,nu golanimea voastra de la PSD?cine ne-a vandut bucata cu bucata si bucatica cu bucatica,nu borfasii vostri?cine ne-a alungat peste hotarele tarii...nu nenorocitii vostri care au distrus tot?mai ramane sa otraviti fantanile,jeguri sustinute de asistati social,bugetari si pensionari batrani,prostiti de saracie si de ,,antene''!
0 0
Amalia
14 Jul 11:13
Individul ăsta e disperat rău! Dați-i ceva serios de lucru că se plictisește și mai inventează niște prostii!
Răspunde
0 0
Flaviu
14 Jul 19:15
10 Amalia!!!! Du-te în guta!!!!!!!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?