Dragnea, atacat la Bruxelles pentru "absența nemotivată" cu liderii UE

 
Dragnea și Irina Tănase, la Verona, orașul lui Romeo și Julieta
Dragnea și Irina Tănase, la Verona, orașul lui Romeo și Julieta

Eurodeputatul Siegfried Muresan, unul dintre românii cel mai bine văzuți la Bruxelles în anul preluării președinției Consiliului UE de către țara noastră,

"Faptul că Dragnea chiulește de la cea mai importantă vizită a liderilor europeni făcută vreodată în România confirmă că nu cunoaște Europa și nu-l interesează parcursul european al țării noastre. Liviu Dragnea este un pericol pentru relația României cu lumea civilizată", a scris Siegfried Muresan pe Facebook.

Ultimele informații arată că Liviu Dragnea nu va fi prezent la evenimentul istoric prin care România va prelua, formal, președinția Consiliului UE. Dragnea avea programată o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dar în locul său ar trebui să meargă Florin Iordache, cel care îi ține locul la șefia Camerei Deputaților.

"Din câte ştiu, (Liviu Drangea - n.r.) nu este în ţară. (Voi participa - n.r.) eu şi cu domnul Tăriceanu", a afirmat pentru Mediafax Florin Iordache.

Liviu Dragnea ar fi plecat din țară încă din 2 ianuarie cu un avion privat pe ruta București – Sofia – Verona. Al treilea om în stat este însoțit de mai tânăra sa parteneră, Irina Tănase.

Nu este prima dată când Liviu Dragnea își neglijează atribuțiile de serviciu. În ultimii doi ani, ca preşedinte al Camerei, Dragnea a condus doar 20 ședințe de plen, din 217, relatează Realitatea TV.

Surpriză uriașă. Unde este Liviu Dragnea

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vai de noi,daca am ajuns să gândim strâmb !
11 Jan 10:28
Nu puteti fara dl Drgnea ?Vă cred,si vă iert! 11 Jan 10:20
Omul cu combinatie de nume românesc cu prenume german,se exprimă pătimași.Dl Dragnea nu e impotriva UE,ci ,ca social democrat convins,vrea ca acest club să fie democratic,nepărtinitor,loial cu principiile democratice,fara politici partizane si sa nu fie invidios ca Dumnezeu ne-a lasat subsoul,care inebuneste mintile multora.Daca ii cer asta dlui Muresan,nu însemna ca sunt impotriva calitățț domniei sale de cetătean român.Si mai e ceva,România nu e a mea,nici a Sigfriedilor,ci a uramsilor ,urmasilor ei.La asta contribuie toti blogisti de mai jos si toți compradorii.așa ca dl Dragnea nu se teme de noi .Si nici de hasthagi !Poate lipsi motivat de la solemnitățile asigurate de oponetii de starda rusinii !
Răspunde
Răspunde
0 0
Si compradorii au drept de exprimare,ca sa devina ridicoli
11 Jan 10:21
Omul cu combinatie de nume românesc cu prenume german,se exprimă pătimași.Dl Dragnea nu e impotriva UE,ci ,ca social democrat convins,vrea ca acest club să fie democratic,nepărtinitor,loial cu principiile democratice,fara politici partizane si sa nu fie invidios ca Dumnezeu ne-a lasat subsoul,care inebuneste mintile multora.Daca ii cer asta dlui Muresan,nu însemna ca sunt impotriva calității domniei sale de cetătean român.Si mai e ceva,România nu e a mea,nici a Sigfriedilor,ci a uramsilor ,urmasilor ei.La asta contribuie toti blogisti de mai jos si toți compradorii.așa ca dl Dragnea nu se teme de noi .Si nici de hasthagi !Poate lipsi motivat de la solemnitățile asigurate de oponetii de starda rusinii !
Răspunde
0 0
Nord Korea
10 Jan 19:08
Livache o fi prins vreun cupon de vacanta pentru pensionari de la firea si a plecat cu lis si oana sa isi consume ... energia !
Răspunde
0 0
Stan
10 Jan 18:20
Libidinosule marlan jefuitor infractor penal dragnea, poporul roman din suflet iti doreste sa dai peste cei 4 asasini ce te urmareau in 10 august 2018...De data asta sa a-si faca datoria asa cum merita un jeg ca tine...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?