"Dovada că există călătorie în timp". Imaginea pentru care oamenii nu găsesc altă explicație

Într-un clip video surprins în anul 1938 se vede cum o femeie vorbește la un aparat care seamănă cu telefoanele mobile din zilele noastre.Cu toate că imaginile sunt alb-negru și neclare, se observă că una dintre cele trei femei ține ceva în dreptul urechii și zâmbește, părând amuzată de o conversație purtată la telefonul mobil.

Deși pe rețelele de socializare multe persoane s-au arătat convinse că e vorba despre o ”călătorie în timp”, o femeie care pretinde că este nepoata celei din imagine spune că bunica ei testa, de fapt, un telefon fără fir. ”Mi-a povestit că la fabrica în care lucra aveau un departament de telecomunicații unde experimentau telefoane wireless", susține femeia, citată de express.co.uk. 

Cu toate acestea, pe YouTube, unde a fost publicată imaginea, mulți utilizatori s-au arătat sceptici față de afirmațiile femeii. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?