Doar trei gorjeni şi-au luat maşini prin intermediul programului Rabla, în 2009

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Rabla nu mai are succes în rândul românilor. Băncile acordă greu credite, iar oamenii se tem că la un moment dat nu vor mai avea bani să-şi plătească ratele. De la 1 martie, s-au depus puţin peste 2.700 de dosare, în cadrul programului Rabla şi doar trei cereri au venit din partea gorjenilor.
Dealerii auto vin cu oferte care mai de care, însă degeaba, dacă prin buzunarele clienţilor bate vântul. "Noi oferim prima de casare de două ori, odată de la Ministerul Mediului, de 3.800 de lei, şi încă odată oferim noi", a spus consultantul în vânzări, Despina Baieşu.

Cei care preiau maşinile vechi se tem că vor trebui să-şi închidă curând afacerea. "Anul trecut când s-a derulat programul Rabla, stăteau oamenii la coadă aici până făceam hârtiile, dar anul acesta foarte rar vin, s-ar putea să fie din cauza crizei", a precizat administratorul parcului auto, Ion MIhai.


În primii patru ani de la lansarea programului Rabla, aproape 1.500 de gorjeni şi-au luat maşini noi în schimbul celor vechi. Cel mai mare succes s-a înregistrat în 2008, când peste 500 de gorjeni şi-au schimbat autoturismele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?