Dezvăluiri despre fratele lui Kim Jong-Un. De ce era nepotrivit pentru conducerea Coreei de Nord

 

Noi dezvăluiri despre familia liderului nord-coreean. Kim Jong-chol este fratele mai mare al liderului nord-coreean Kim Jong-un şi ar fi avut dreptul de a prelua conducerea regimului din Coreea de Nord, însă a fost considerat "prea slab şi efeminat" de tatăl său, fiind îndepărtat, informează Daily Mail, potrivit Mediafax

Kim Jong-chol este primul băiat al lui Kim Jong-il din relaţia pe care acesta a avut-o cu japoneza Ko Yong-hui, al doilea fiind actualul lider nord-coreean, Kim Jong-un. Kim Jong-il a mai avut un băiat - Kim Jong-nam (44 de ani), dintr-o primă căsătorie.

După absolvirea şcolii, Kim Jong-chol a început pregătirea pentru a deveni liderul ţării, deoarece fratele său mai mare, Kim Jong-nam, şi-a pierdut acest drept după ce a fost prins utilizând un paşaport fals pentru a trece în Japonia, în 2001.

Însă, liderul de la Phenian din acea perioadă, Kim Jong-il, l-a considerat "prea slab, decadent şi efeminat" şi a decis să-l pregătească pe Kim Jong-un în schimb.

De atunci, fratele lui Kim Jong-un a început să călătorească, cazându-se de fiecare dată în cele mai luxoase hoteluri. De asemenea, el este un fan al bijuteriilor şi al hainelor de designer.

Despre Kim Jong-chol se crede că este şeful unui grup format din odraslele elitei nord-coreene, cunoscut sub numele de "Ponghwajo" sau "Grupul Torţă". Ca urmare a influenţei părinţilor lor, membrii acestui grup de bucură de numeroase privilegii, cum ar fi joburi în organizaţii puternice, dar fără aspiraţii politice. Membrii grupului câştigă bani pentru ei, dar şi pentru statul nord-coreean din afaceri cu droguri, din tranzacţii cu valută falsă sau de pe piaţa neagră, scrie Daily Mail.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?