Deputatul mitralieră atacă nemulţumiţii din PSD: "Poate unii stau mai mult la şpriţuri"

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a sfătuit pe cei 20 de lideri judeţeni, care au vorbit despre o posibilă retragere a sprijinului politic pentru Liviu Dragnea, să citească statutul, în loc să stea la şpriţuri."Am auzit despre chestia aceasta. Suntem în sezonul scrisorilor pierdute, scrisorilor de dragoste. Fiecare vine cu scrisori. E bine că scriu, dar e bine ca prima dată să scrie cetăţenilor de prin zonele în care sunt ei, să le spună ce fac şi ce au făcut. Să citească un pic statutul, că am impresia că anumiţi lideri, care vin din anumite zone mai întunecate şi mai puţin întunecate, n-au înţeles un singur lucru, acela că un preşedinte de partid care este ales prin Congres nu poate fi dat jos decât prin Congres. Nici prin scrisori, nici prin tot felul de demersuri pe care le fac. Pot să discute în Comitetul Executiv convocarea unui Congres în care pot să-şi depună candidatura. Dar atât. În statutul nostru nu se prevede mai mult de atât. (...) Deci colegii, eu înţeleg, poate unii nu se pregătesc, stau mai mult la spriţuri. Nu ştiu ce fac ei, dar hai să intre un pic şi să citească bine statutul, că după aceea intrăm în alte discuţii şi nu cred că sunt interesante", a declarat social-democratul Cătălin Rădulescu, joi la Parlament.

Deputatul PSD a adăugat că nu ştie care sunt nemulţumirile celor 20, însă ar trebui să nu mai facă atâta vâlvă în spaţiul public şi să discute în partid problemele pe care le au.

"Nu ştiu cine sunt aceşti 20, ce probleme au, care sunt nemulţumirile lor. Înţeleg că unii sunt nemulţumiţi că au ajuns miniştri sau vice-premieri. E şi aceasta o chestiune interesantă. Nu ştiu care sunt nemulţumirile şi cel mai bine este ca lucrurile acestea să le discutăm în partid, să nu mai facem atâta vâlvă pe afară şi după ce le lămurim în partid, ne înjurăm, ne batem, facem pe acolo ce facem, după aceea să ieşim public şi să spunem poporului român ce vrem de fapt cu acest partid şi dacă mai vrem sau nu mai vrem să guvernăm. Vrem să face treburi bune sau dacă cineva nu mai vrea să participe la acţiunile noastre, repet, sunt alte partide", a completat Rădulescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?