Decizia din procesul "Cocaina pentru VIP-uri" este aşteptată într-o săptămână

 
Foto: gandul.info
Foto: gandul.info
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti se vor pronunţa pe 16 februarie în procesul în care este inculpat Ţiriac Junior, acesta fiind achitat de instanţă înainte ca dosarul să se rejudece la cererea procurorilor.
Magistraţii Curţii de Apel au decis luni să nu mai audieze o parte din casetele audio-video care au fost folosite de procurori în faza urmării penale, deoarece nu există transcrierea acestora la procurori, iar înregistrările nu sunt clare.

Astfel, instanţa a renunţat la aceste probe.


Curtea de Apel Bucureşti l-a audiat, pe 26 ianurie, pe Radu Eugen Năstase, martor în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", însă a renunţat la audierea altor doi martori,  Răzvan Bunea şi Monica Robu.

Martorul Radu Eugen Năstase a declarat, în faţa instanţei, că nu a avut nicio legătură directă cu Ion Alenxandru Ţiriac, însă le vindea cocaină lui Robert Mircea Sandu şi Ralucăi Sandu, droguri ce ajungeau la Alexandru Ţiriac. Eugen Năstase a adăugat că a fost de trei ori la două dintre locuinţele lui Alexandru Ţiriac, când Robert Mircea Sandru îi ducea drogurile lui Ţiriac jr.

"Robert Mircea Sandu a aruncat peste gard, în curtea lui Ion Alexandru Ţiriac, un pachet de ţigări în care se aflau droguri cumpărate de la mine, în jur de 4-6 grame de cocaină. Ştiam că în locuinţa din Pipera locuieşte Ţiriac jr, ştiam de la Robert Mircea Sandu, şi tot el mi-a zis că drogurile erau destinate lui. După aproximativ 10 minute, Ţiriac l-a sunat pe Robert şi i-a zis să aducă alte droguri, pentru că pe cele aruncate peste gard le-a mâncat câinele", a susţinut în faţa instanţei martorul Robert Eugen Năstase.

Martorul a mai declarat că l-a văzut o singură dată pe Ţiriac jr., în toaleta clubului Office, şi în acel moment, Alexandru Ţiriac avea în mână un plic cu praf alb. Eugen Năstase a susţinut că drogurile pe care le avea Ţiriac în mână nu erau de la el. Acesta a povestit în faţa instanţei şi de o fotografie depusă la dosarul de urmărire penală, în care apăreau Ţiriac jr. şi Raluca Sandu, susţinând că fotografia i-a fost dată de Raluca Sandu "în scopul de a nu fi văzută de alte persoane". Eugen Năstase a afirmat că în acea fotografie se vedeau şi droguri.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?