De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage

 
De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage
De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage

Te temi vreodată că, dacă îi arăţi ce simţi pentru el, se va îndepărta de tine? Nu eşti singură. Multe femei joacă teatru şi se prefac că nu le pasă pentru a atrage un bărbat şi a îl ţine interesat. Dar adevărul este că nu sentimentele tale şi sinceritatea îl vor speria. Sentimentele pur şi simplu nu pot speria un bărbat, dar ce faci tu datorită lor este important.

Cum poţi să îl faci să se îndepărteze de tine

Cea mai sigură metodă de a face un bărbat să se îndepărteze de tine (de tot) este să fii prea speriată tot timpul în legătură cu relaţia, să fii prea linguşită, să ai mereu pretenţii şi nemulţumiri şi să exagerezi cu suspiciunile. Temerile tale vor deveni astfel realitate. Asta pentru că odată ce subconştient tu crezi că ceva este adevărat, tinzi să găseşti peste tot dovezi care susţin acest lucru. În acest caz devine realitate pentru că anxietatea te va face mai puţin atractivă, ba chiar deloc atractivă şi el nu va mai găsi la tine acel lucru care la început l-a atras.

Adesea, problemele de cuplu nu necesită neapărat un răspuns, ci necesită o schimbare de mentalitate. Schimbă-ţi gândirea negativă şi vei preveni problemele înainte că ele să apară şi să denatureze.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?