Dasaev, în arest la domiciliu

 

Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca „Dasaev”, inculpat în dosarul atacului violent de la „Music Pub”, care a avut loc în luna septembrie 2018, când doi baschetbaliști americani au fost înjughiați, a fost eliberat din arestul preventiv

Curtea de Apel Galați a admis contestația formulată de inculpat și a decis ca acesta să rămână în arest la domiciliu, până la finalul procesului, potrivit Realitatea de Galati.

"Decizia penală nr.135/C Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Husein Daniel Gabriel şi Matei Valentin. Desfiinţează în parte încheierea de şedinţă din data de 05.07.2019 pronunţată de Tribunalul Brăila în dosarul nr. 369/91/2019/a2, numai în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Husein Daniel Gabriel şi Matei Valentin şi în rejudecare.

În baza art. 206 al. 7, art. 222 al. 12 şi art. 242 al. 2 Cod pr. penală înlocuieşte măsura arestării preventive, luată în cauză faţă de inculpatul Husein Daniel Gabriel, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la 19.07.2019 până la 17.08.2019 inclusiv.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Husein Daniel Gabriel, de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 16/UP/2018 din data de 18.09.2018, emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Brăila în dosarul nr. 1901/91/2018, dacă nu este reţinut sau arestată în altă cauză. În baza art. 221 al. 1 Cod pr. penală impune inculpatului Husein Daniel Gabriel obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Brăila, jud. Brăila, Şoseaua Baldovinesti, nr. 49 bis, fără permisiunea instanței de judecată, în faţa căreia se află cauza", se arată în decizia instanței.

Detalii aiciAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Care e problema intr-un batustan primitiv !
20 Jul 06:17
Infractorii se odihnesc acasa, la caldurica si mincare buna ... asa gaseste mai usor martori, avocati care sa inventeze aberatii, nu plateste nimic si il doare in basca ... asa arata o tara nikipercizata si todericizata ! Infractorii au statut de staruri si pazesc politistii sa nu ia bataie de la gastile lor !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?