Dăncilă dă bani pentru baronii roșii, după metoda "zăhărelul" inventată de Dragnea

 

Viorica Dăncilă a învățat de la fostul "lider suprem" Liviu Dragnea lecția de ținere sub control a baronilor locali. Strategic, chiar înainte de congresul PSD de sâmbătă 29 iunie, noua șefă interimară a partidului deschide robinetul cu bani.

Guvernul a decis marți suplimentarea cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală, etapa 1 şi 2, a anunţat vicepremierul Daniel Suciu după ședința de guvern.

"Astăzi, în şedinţa de Guvern, a fost suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală, etapa 1 şi 2", a spus Suciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că au existat politicieni care au spus că acest program ar trebui întrerupt, dar care între timp s-au răzgândit.

"Aşa cum am spus de nenumărate ori, acest program nu doar că nu trebuie întrerupt, aşa cum există voci din alte partide politice, deşi am văzut că în ultima vreme s-au răzgândit. Nu doar că nu îl întrerupem, ci ne vom asigura că fiecare proiect derulat de orice administraţie publică locală va fi dus la bun sfârşit şi va avea asigurată finanţarea prin Ministerul Dezvoltării", a precizat el.

De menționat că fostul șef al PSD Liviu Dragnea a fost acuzat în repetate rânduri că a creat instrumentul PNDL pe vremea când era ministru al Dezvoltării pentru a-și fideliza baronii locali și că deschidea robinetul cu bani exact în momentele critice, înainte de alegeri interne sau naționale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?