Dăncilă, către Iohannis: „Decât înalt ca bradul, mai bine buturuga mică care răstoarnă carul mare!”

 
Viorica Dăncilă, la Timișoara
Foto: Facebook/Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă, la Timișoara Foto: Facebook/Viorica Dăncilă

Prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă l-a catalogat vineri, de la Timișoara, pe preşedintele Klaus Iohannis drept „dictatorul de la Cotroceni" și l-a îndemnat ca la alegerile prezidenţiale să o voteze, pentru binele României. 

„De la Timişoara îi spun candidatului Iohannis că, dacă vrea binele acestei ţări, să meargă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă, pentru binele României", a declarat Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, în cadrul unei adunări electorale care a avut loc, vineri, la Timişoara.

În discursul pe care l-a susţinut la Timișoara, Dăncilă a revenit cu temele binecunoscute: că ea a rămas acelaşi om, cu aceeaşi credinţă de a munci şi că niciodată nu au speriat-o jignirile, în timp ce adversarii săi politici au împărţit România în două.

„Am mers de fiecare dată înainte, nu m-au speriat jignirile, ei au jignit, eu am luat decizii bune pentru oameni. Dar ce m-a îngrjorat e ura şi răzbunarea. Dictatorul de la Cotroceni ştie acest lucru, de aceea vrea să fie din nou preşedinte. Vrea Parlamentul meu, vrea Guvernul meu şi acum vrea și comisarul meu. Candidatul Iohannis a împărţit România în două, România lui și guvernul lui şi România noastră, a tuturor", a spus Dăncilă.

La finalul discursului de la Timișoara, Dăncilă i-a mai transmis un mesaj ironic lui Iohannis, în care a facut din nou o greșeală - o cacofonie.

„Decât înalt ca bradul și... și... leneș... mai bine buturuga mică care răstoarnă carul mare”, a zis Viorica Dăncilă.

Declarația a stârnit hohote de râs și aplauze din partea membrilor și simpatizanților social-democrați.

O puteți urmări în ultimele două minute din VIDEO-ul de mai jos.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
02 Nov 10:26
Cocoana! Vezi ca ti-ai pierdut pantoful pe scara...
Răspunde
0 0
Brigitta
02 Nov 07:09
Excelent.Ea singura s-a definit.Spontan si sincer!Este doar o buturuga mica( eu as zice,un bolovan)care,are scopul "nobil" si neconflictual,de a rasturna carul mare.Sau,poate se afla in postura vulpii care zice ca strugurii sunt prea acri...pentru ca,nu poate sa ajunga la ei?!Doar invidie,neputinta,rautate "impachetate"(iarasi!)cu arogante.Si,da...prostia care,intotdeauna insoteste "calitatile"de mai sus.
Răspunde
0 0
Ilinca
02 Nov 02:07
Prostia acestei Tov. nu este întrecută decât de hodoșenia ei. Tov. România nu e mahala de Videle, Când te foșosești de un asemenea limbaj, nu ai dreptul moral să aspiri la funcții de conducere,,,poatr într-o casă de plăceri, dacă așa s-o fi numind...Îți vine să spui ca aredleanul când a văzut struțul: ”No, așa ceva nu se poate!” Cum vedem însă pre bine se poate. Cum vreți să reprezentați țara cu asemenea QI subliminal, cultură de mahala și limbaj propriu fetelor de pe centură. Vade retro!
Răspunde
0 0
Amalia
02 Nov 00:24
E disperată rău, se referă mereu la lucruri de suprafață nu la esența problemelor,adică cum ar trebui să facă și n-au făcut- să progreseze țară, oamenii să aibă încredere în viitorul lor și să nu mai "evadeze" spre alte țări dezvoltate economic și cu principii solide în toate domeniile! DOAMNĂ, lupta contrariilor duce la progres dar cu siguranță nu psd-ul este factorul de progres!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?