Cupluri de zodii care nu sunt perfect compatibile

 

De multe ori, te simți total împlinită când ai impresia că ți-ai găsit jumătatea și că lângă ea vei rămâne tot restul vieții. Cu toate astea, în viață nu totul merge ca pe roate, iar dragostea pe care mai ieri o simțeai pentru partener se poate risipi într-o clipă. De ce? Tocmai din pricina compatibilității, care pare a fi perfectă la început, însă ajunge să fie dezastruoasă. Berbec și Rac

La început, pasiunea este punctul vostru comun, care vă unește atât de tare, încât nu vă mai puteți dezlipi unul de celălalt. Cu timpul însă, lucrurile capătă o turnură neașteptată. Nativul Berbec este mult prea impulsiv pentru sensibilul Rac, motiv pentru care între cei doi ar putea exista o sumedenie de conflicte.

Taur și Săgetător

Dacă la început par să se simtă atrași unul de celălalt tocmai prin pricina faptului că sunt diferiți, după o perioadă, tocmai aceste multe diferențe fac din relația lor un război. Nativul Taur este stabil și rațional, în timp ce nativul Săgetător este imprevizibil și aventuros. Nativul Taur va simți nevoia să controleze totul, lucru pe care celălalt îl detestă.

Descoperă ce alte cupluri de zodii nu au o compatibilitate perfectă pe clickpentrufemei.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?