Cum vrea Moscova să împiedice NOI PROTESTE: spaţiile, "închise pentru renovare" de autorităţi

 

Autoritățile de la Moscova limitează, într-o manieră inedită, accesul în zonele care ar putea deveni scena unor proteste. Potrivit stiri.tvr.ro, în Piața Puskin, unde a început protestul de amploare de acum două zile, au început lucrări de renovare, chiar dacă operațiunea a fost făcută și anul trecut.

Piața Pushinskaya a fost încercuită marți dimineața cu garduri înalte. Pretextul autorităților este renovarea spațiului în care, de regulă, au loc demonstrații. A devenit o regulă pentru autorități să blocheze locurile unde moscoviții s-ar putea aduna să protesteze.

Din luna mai, podul pe care a fost asasinat Boris Nemțov va intra în reparație capitală. În mare grabă au început lucrările de renovare și la monumentul lui Puskin – epicentrul acțiunilor de protest de duminică. Zona va fi închisă până în toamnă. Anul trecut tot centrul Moscovei a fost supus unui amplu proces de renovare. Au fost montate felinare moderne , dale de piatră noi, iar trotuarele au fost lărgite. Primăria orașului încă nu a oferit nicio explicație oficială de ce sunt necesare alte reparații.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?