Cum ghiceşti în cafea: învaţă să deschifrezi fiecare semn şi află ce-ţi rezervă viitorul!

 

Cum ghiceşti în cafea. Ghicitul în cafea este un vechi obicei turcesc, răspândit în majoritatea ţărilor aflate la un moment dat sub influenţa Imperiului Otoman. Se spune că semnele pe care le formează zaţul rămas pe ceaşcă pot să-ţi prezică viitorul dacă sunt interpretate corect.Cum ghiceşti în cafea. Dacă vrei să respecţi obiceiul, trebuie să bei cafeaua într-un moment de relaxare, nu pe fugă, iar în acest timp să te gândeşti la lucruri pozitive. Este foarte important să bei dintr-o singură parte a ceştii şi să îţi pui o dorinţă sau să te gândeşti la o chestiune despre care vrei să ştii mai multe.

După ce ţi-ai băut cafeaua, aşează farfurioara deasupra ceştii, învârte de câteva ori în sensul opus acelor de ceasornic, pentru ca zaţul să se distribuie pe toată ceaşca, apoi întoarce cu gura în jos. Ceaşca ta trebuie lăsată ceva timp neatinsă. Când ceaşca este rece, poţi începe ghicitul.

Cum ghiceşti în cafea. Se consideră că ceaşca are două jumătăţi orizontale, fiecare dintre ele reprezentând trecutul şi viitorul. Formele din zaţ din partea de jos reprezintă trecutul, iar cele din partea de sus, viitorul. Imaginile din partea dreaptă a ceştii sunt interpretate ca pozitive, iar cele din partea stângă sunt interpretate ca fiind evenimente negative, potrivit eva.ro.

Cum ghiceşti în cafea. Interpretarea se realizează pe baza primelor imagini induse de simbolurile din ceaşcă. Iată câteva simboluri şi semnificaţia lor posibilă:

Peşte - peştii indică în general noroc sau o sumă importantă de bani. Un simbol din ceaşca ta ar trebui interpretat întotdeauna corelat cu celelalte imagini din jur.

Cercuri, inele - cercurile semnifică uniune, asociere, căsătorie, parteneriat.

Păun - simbolizează încrederea în sine, mândria, realizările personale.

Şobolan - pierdere de bani, posesiuni şi în general ceva material; furt, pagubă

Diavol - reflectă starea de spirit, o teamă care îi cuprinde gândurile celui care a băut din ceaşcă şi indică faptul că ar trebui să aibă o gândire pozitivă.

O linie bine delimitată, dreaptă sau ondulată - un drum pe care trebuie să-l faci, fie că este unul fizic sau unul spiritual

Cerc cu un punct în interior - sarcină, naştere, apariţia unui copil în familie

Artificii - probleme în plan personal, neînţelegeri în cuplu

Pătrat sau dreptunghi - o nouă locuinţă

Lumânare - o dorinţă îndeplinită

Călăreţ - un nou bărbat, veşti bune, logodnă

Pisică - o persoană cu mai multe feţ

Cruce - izbândă asupra unei situaţii negative

Fereastră deschisă - o oportunitate bazată pe mult noroc

Fluture - flirt, începutul unei relaţii, dragoste

Pasăre - albă: veşti bune; neagră: veşti proaste

Măr - fertilitate, creativitat

Pod - trebuie luată o decizie importantă

Nod - Ingrijorare, probleme legate de sănătate

Floare - fericire, armoniAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?