Cum arată conacul de yoga al unei milionare secrete din UK

Conacul de yoga al milionarei secrete
Conacul de yoga al milionarei secrete
Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete Conacul de yoga al milionarei secrete

"Milionara secretă" Dawn Gibbins-Cox și-a scos la vânzare conacul de la țară pe care l-a transformat într-o reședință dedicată exercițiilor de yoga, la prețul de 2 milioane lire sterline.Imaginile din interiorul fermei deținute de Dawn Gibbins-Cox, care a devenit celebră în urma unui reality show, au fost publicate de agenția care intermediază vânzarea proprietății.

Conacul cu 5 dormitoare, mai multe dependințe de lux și un labirint spectaculos este localizat în Congleton Edge. Cheshire.

Clădirea este cunoscută sub numele de Blissland / "Tărâm binecuvântat" și a fost adaptată pentru cursurile colective de yoga redate de vedeta britanică.

Imagini cu interioarele fabuloase în GALERIA FOTO

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?