Cum a reacţionat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. Imaginile care au şocat

 
Cum a reacţionat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. Imaginile care au şocat
Cum a reacţionat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. Imaginile care au şocat
Cum a reacţionat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. Imaginile care au şocat Cum a reacţionat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. Imaginile care au şocat Cum a reacţionat Melania Trump după ce a dat mâna cu Putin. Imaginile care au şocat

Melania Trump, soţia liderului SUA, Donald Trump, a fost prezentă, luni, la Helsinki.Îmbrăcată cu o haină galbenă marca Gucci, de nu mai puţin de 3.700 de dolari, Prima Doamnă a dat mâna cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi a schimbat câteva cuvinte cu acesta, zâmbitoare.

Odată îndeplinite formalităţile, însă, Melania Trump şi-a schimbat atitudinea, adoptând una fermă, sobră. Camerele de filmat au surprins momentul în cele mai mici detalii. Astfel, s-a văzut cum, imediat ce şi-a retras mâna din strânsoarea lui Putin, Melania a schiţat o grimasă cel puţin neobişnuită. Apoi, Prima Doamnă şi-a corectat postura şi a zâmbit camerelor.

Imaginile au devenit virale. Priviţi!

 

Sursa video: metro.co.uk

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Constantin Istici
18 Jul 19:48
Nu văd nicio grimasă. A vrut să fie mai sobră, pe urmă s-a răzgândit și a vrut să fie mai zâmbitoare, când și-a dat seama că se făceau poze oficiale. Mai lăsați interpretările astea de tot felul, pentru a vă face cât mai citiți!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?