Cum a ajuns o fată moartă din Paris să aibă cele mai sărutate buze din istorie

 

Nimeni nu știe care era numele ei. Nu i se cunoșteau vârsta și trecutul. Sau cum viața a adus-o la Paris și apoi a murit înecată în râul Sena.

Dar, când cadavrul ei a fost luat din apele murdare ale Senei, la sfârșitul secolului am XIX-lea, fata cunoscută pentru totdeauna sub numele de L’Inconnue de la Seine (femeia necunoscută a Senei) a început să aibă o poveste uimitoare.

Povestea exactă a ceea ce s-a întâmplat cu L’Inconnue, atât înainte, cât și după moartea sa, rămâne una învăluită într-o legendă pariziană înfricoșată și fantezistă. L’Inconnue despre care se crede că ar fi avut aproximativ 16 ani când a murit s-ar fi putut sinucide. Nimeni nu știe sigur, dar nu existau urme pe corpul ei și mulți au concluzionat că și-a luat propria viață. După ce a fost scoasă din Sena, a fost transportată la m orga din Paris și se aștepta ca cineva s-o recunoască. Dar, deși nu a fost identificată niciodată, asta nu înseamnă că a trecut neobservată.

Citește continuarea pe TABU.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?