Criminalul grec care a îngrozit România, nemulţumit de despăgubirile oferite de statul român

 
COMPLICELE LUI PASSARIS, găsit într-o închisoare spaniolă, încarcerat sub un nume fals
COMPLICELE LUI PASSARIS, găsit într-o închisoare spaniolă, încarcerat sub un nume fals

Criminalul grec Konstantinos Passaris, condamnat pentru o dublă crimă în România, este nemulţumit de despăgubirile oferite de stat. El a câştigat la CEDO dreptul de a primi despăgubiri, deoarece ar fi stat în condiţii inumane în închisoare. Acesta spune însă, prin intermediul avocatului, că suma oferită, de 13.500 de euro, este prea mică.Supranumit „Fiara din Balcani”, Konstantinos Passaris a fost condamnat în 2003 la închisoare pe viață, în urma unui dublu asasinat și a unui jaf armat comis în noiembrie 2001 la o casă de schimb din București. Anterior, el fusese condamnat și în Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri.

Passaris își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Gherla unde este încarcerat.

Complicele acestuia, Paul Popa, care l-ar fi ajutat să evadeze dintr-o închisoare din Grecia și considerat "mâna dreaptă" a grecului Konstantinos Passaris, a fost condamnat definitiv, în 12 aprilie 2011, la opt ani de închisoare pentru că a împușcat un bărbat din Deva și a fost eliberat condiționat la 24 octombrie 2012.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?