Crimă inspirată din filme de groază! A ucis un copil, apoi l-a băgat în sodă caustică

O crimă desprinsă parcă dintr-un film de groază a ieşit la iveală după trei ani de la comiterea ei. Un bărbat din Sibiu a fost reţinut pe motiv că l-ar fi omorât în bătaie pe copilul de patru ani al concubinei sale. Apoi ca să scape de urme i-a băgat cadavrul în sodă caustică şi l-a aruncat în râul Mureş.Grav este că mama băiatului a asistat la faptele concubinului, dar nu a spus nimic până zilele trecute, când a venit la poliţie să-l denunţe pe bărbat că a bătut-o.

Femeia a povestit atunci şi de fapta odioasă petrecută în urmă cu trei ani.

Bărbatul deranjat de ţipetele copilului l-ar fi lovit cu bestialitate, până când băiatul a căzut fără suflare, apoi a băgat cadavrul într-un cazan cu sodă caustică şi a aruncat ulterior cazanul în râul Mureş.

Acum bărbatul este reţinut pentru omor şi profanare de morminte sau cadavre şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?