Copos explică farmecul vieţii

 
Mozaic sportiv


Pasionat de navigaţie, George Copos ia startul pentru a patra oară consecutiv la Regata Mării Negre. Patronul Rapidului a câştigat de trei ori competiţia, o dată chiar în străinătate. "Sînt pregătit şi sunt hotărât să câştig."

George Copos explică de unde vine pasiunea sa şi dă dovadă de cunoştinţe solide în domeniu. "Acum trei ani de zile, în momentul când m-am urcat pt prima dată pe o ambarcaţiune cu vele şi când am văzut că n-am nevoie de motor, am nevoie doar de inteligenţă. Ai prova în faţă, ai pupa în spate, ai tribordul în dreapta, ai babordul în stânga. Deschideţi focul genovez."


Pe lângă hobbyurile sale, schiatul şi navigatul, patronul Rapidului include şi fotbalul printre pasiunile sale. "Muntele are un specific, pasiunea de a aluneca pe zăpadă, marea pasiunea de a naviga şi fotbalul e o pasiune a mea."

Patronul Rapidului va participa pentru a patra oară consecutiv la Regata Mării Negre, competiţie pe care a câştigat-o de trei ori până acum. Startul se va da sâmbătă de pe plaja Belona din staţiunea Eforie Nord şi va alinia la start 20 de ambarcaţiuni.print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?