Cazul copilului mort la Spitalul Sanador: Ministerul Sănătăţii sesizează Colegiul Medicilor

 
Bebeluş infectat la SJU Baia Mare. Tăticul copilului: "Cu lacrimi în ochii, vom pleca din ţară"
Bebeluş infectat la SJU Baia Mare. Tăticul copilului: "Cu lacrimi în ochii, vom pleca din ţară"

Ministerul Sănătăţii a decis să sesizeze Colegiul Medicilor pentru a verifica conduita terapeutică în cazul copilului mort la Spitalul Sanador, precizând că din raportul preliminar al controlului Direcţiei de Sănătate Publică reiese că s-au respectat procedurile igienico-sanitare."Raportul preliminar al controlului efectuat de Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti la Sanador a constatat că s-au respectat procedurile igienico-sanitare. A fost verificată respectarea circuitelor, trasabilitatea pacientului, condiţiile de igienă din secţia ATI pediatrie, sterilitatea şi produsele biocide utilizate. MS a decis sesizarea Colegiului Medicilor pentru a verifica şi conduita terapeutică în acest caz", informează Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat luni că Direcţia de Sănătate Publică a trimis o echipă de control la Spitalul Sanador, unde un copil a murit în urma unei operaţii de hernie inghinală.

Un băieţel de un an şi zece luni a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un spital privat din Bucureşti, după ce fusese operat de hernie inghinală.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?