Construcţie similară cu Sfinxul, detectată pe suprafaţa planetei Marte

 

Ufologii au analizat înregistrările roverului Curiosity, care cutreieră pe suprafaţa planetei Marte, şi pretind că au identificat dovezi ale existenţei unui Sfinx pe suprafaţa planetei, informează Descoperă.

Astronomul amator Joe White, în vârstă de 45 de ani, a observat, într-o înregistrare video, un conglomerat straniu de roci. Observaţia sa arată foarte ciudat şi se asemănă cu o statuie cunoscută, enorm de lungă şi completată cu un cap.

"Am estimat că obiectul are cel puţin 30 metri lungime, sau chiar 60", susţine White, video-jurnalist spaţial la Bristol.

"Am studiat acest domeniu în detaliu, timp de mai mulţi ani. Am căutat o fotografie mai apropiată a acestui loc şi, după cum am bănuit, ar putea fi ceva foarte interesant de văzut", afirmă White.


Potrivit Descoperă.ro, astronomul povesteşte că, atunci când s-a uitat la această imagine a NASA, a fost uimit de detaliul capului mare de pe structura gigantică.

"Când am privit atent spre dreapta, am rămas complet stupefiat, am văzut capul unui sfinx. Am întunecat imaginea pentru a vedea dacă acest lucru ar ajuta şi acelaşi detaliul mi-a sărit în ochi", a explicat Joe White.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?