Companiile municipale ale lui Firea au ajuns la Curtea de Conturi

 
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei

Pe 26 iunie 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat bugetele a 18 companii municipale, însumate la aproximativ 1 miliard de lei. Decizia a fost luată în condițiile în care deciziile de înființare a acestor companii au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel București.

 Acum, cei din opoziție iau atitudine. Prin intermediul preşedintelui PNL Bucureşti - Violeta Alexandru, a fost sesizată Curtea de Conturi a României pentru a fi verificate cheltuielile din bugetul public.

„Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea Hotărârilor de înființare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL. Scurt!”, a scris, miercuri, pe Facebook, Violeta Alexandru, publicând și sesizarea depusă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?