Comitetul Naţional Democrat din SUA cere tuturor membrilor săi să demisioneze

 

Comitetul Naţional Democrat din Statele Unite ale Americii a cerut demisia tuturor membrilor personalului, după ce fostul secretar la Muncii, Tom Perez, a fost ales preşedinte al instituţiei, la sfârşitul lunii februarie. 

Leah Daughtry, consilieră cu o vastă experienţă în cadrul Comitetului Naţional Democrat, şi co-preşedinte al Comitetului Consultativ de Tranziţie al lui Tom Perez, a solicitat membrilor să-şi prezinte scrisorile de demisie cu termenul de 15 aprilie, relatează NBC.

Demisiile fac parte din efortul lui Perez de a reforma Comitetul, după o sesiune electorală plină de neplăceri, în care au fost nevoiţi să suporte acuzaţiile îndreptate împotriva fostei candidate, Hillary Clinton, care a pierdut alegerile în favoarea republicanului Donald Trump.

Purtătoarea de cuvânt a lui Perez, Xochitl Hinojosa a declarat că este vorba despre un protocol de rutină în urma alegerii unui nou reprezentant.

“De-a lungul ultimelor câteva luni, personalul Comitetului Naţional Democrat a reuşit performanţe incredibile sub presiunile imense ale lui Donald Trump”, a adăugat Hinojosa.

Surse din cadrul CND au declarat că demisiile fac parte dintr-o evaluare la nivel de instituţie şi se aşteaptă ca mulţi dintre membrii actuali ai Comitetului să fie păstraţi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?