Coșmarul prin care trece o româncă, după ce a cumpărat un apartament de 70.000 euro într-un bloc nou

Un bloc nou nu înseamnă întotdeauna un confort mai bun. S-a convins o orădeancă al cărei apartament cumpărat de niciun an a fost transformat în hazna după ce instalația de canalizare a refulat în casă. Locuința a fost inundată, parchetul, mobila și covoarele au fost distruse, iar mirosul este insuportabil. Reprezentanţii complexului rezidenţial dau vina pe locatari, care ar fi înfundat conductele.„Am venit de la serviciu în pauza de masă să mănânc ceva şi când am...m-am şocat, pur şi simplu.”

Felicia Negrău este și acum sub impresia imaginilor care au întâmpinat-o la intrarea în apartamentul pe care îl are într-un complex rezidenţial nou din Oradea.

„E distrus parchetul, mi-a intrat în cameră, pe covor, parchetul e compromis. Vă daţi seama, s-a infiltrat sub parchet, imposibil să nu intre apa, şi e cu dejecţii, cu fecale, cu miros îngrozitor”, spune femeia.

Felician Negrău a plătit 70 de mii de euro pentru apartamentul cumpărat anul trecut şi a investit alte câteva mii în amenajarea acestuia. A mai avut probleme de acest fel și nu e singura într-o astfel de situație.

„Aşa se comportă un apartament după un an de zile? Nici de un an de zile folosit. Aşa se comportă, astea sunt lucrări, asta e instalaţie, ăştia sunt oameni?”

„În momentul în care ne-am mutat, miros îngrozitor în baie de fecale, de stătut, pot să spun. Am sunat o grămadă de instalatori, au venit, au verificat, au schimbat o grămadă de chestii, dar până la urmă s-a dovedit că nu e de la noi, de la apartament sau de la instalaţii, era de fapt de la coloană”, spune şi Mariana Negruţ, vecină.

Pagubele se ridică la aproximativ 2.000 de euro, iar proprietara apartamentului afectat vrea să depună o plângere la OPC.

Sursa: digi24.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?