CNADNR îl ameninţă pe realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareş Bogdan

 
Narcis Neaga, director al CNADNR
Narcis Neaga, director al CNADNR
FOTO: www.gorjeanul.ro

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a emis un comunicat de presă prin care informează că va acţiona în instanţă împotriva tuturor jurnaliştilor care au făcut afirmaţii referitoare la concediul directorului Narcis Neaga, în Grecia, Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, fiind principala sa ţintă.

Comunicatul CNADNR vine în urma afirmaţiilor apărute în mass-media, referitoare la concediul în diverse locaţii exclusiviste şi foarte scumpe din Grecia, cum ar fi Elounda Beach, unde mai mulţi jurnalişti au susţinut că Narcis Ştefan Neaga ar fi cheltuit peste 1.000 de euro pe noapte.

Directorul CNADNR ameninţă în cadrul comunicatului că va acţiona în instanţă împotriva tuturor celor care au afirmat aceste lucruri şi ca va cere daune morale, principala sa ţintă fiind jurnalistul Realitatea TV, Rareş Bogdan.

Redăm mai jos comunicatul CNADNR:

"Având în vedere afirmaţiile mincinoase şi calomnioase apărute în mass-media, referitoare la efectuarea concediului în diverse locaţii exclusiviste şi foarte scumpe din Grecia, cum ar fi Elounda Beach – preţ minim 1.000 de euro/noapte, precizăm următoarele:

Narcis Ştefan Neaga informează opinia publică asupra faptului că informaţiile apărute sunt mincinoase, întrucât sejurul a costat 66 euro/noapte/persoană şi nu a depăşit suma de 800 de euro pentru 4 nopţi, 3 persoane, după cum se poate dovedi şi din factura conform căreia s-a plătit sejurul. Asocierea numelui lui Narcis Neaga cu posibilele preţuri mari practicate în staţiune, "preţul pentru o cameră simplă depăşeşte 1.500 de euro pe noapte, iar pentru un apartament de tip Presidential Suites e de peste 3.500 de euro/noapte", este rău intenţionată şi denigratoare.

În sensul celor menţionate, Narcis Ştefan Neaga va acţiona în judecată pe toţi cei care au făcut aceste informaţii mincinoase despre locaţia şi costurile concediului său.

Având în vedere gravele prejudicii de imagine, CNADNR SA anunţă că va depune sesizare la CNA şi va formula o acţiune în instanţă împotriva cetăţeanului Rareş Bogdan. Menţionăm că prin afirmaţiile neadevărate, nefondate, precum şi verdictele date de către persoana respectivă, fără nicio competenţă şi autoritate judiciară în domeniu, se creează decredibilizarea companiei care poate dăuna acesteia în cadrul proceselor pe care le are în faţa instanţelor judecătoreşti naţionale şi a celor de arbitraj internaţionale.

În acest sens, indirect, are loc o favorizare a firmelor private care se află în diferite dispute litigioase cu CNADNR SA.

Totodată, Narcis Ştefan Neaga, în nume personal, va acţiona în judecată, solicitând daune morale, ca urmare a insultelor şi calomniilor la care a fost supus.

În cadrul emisiunilor, atât Rareş Bogdan, Stelian Negrea, cât şi alţi invitaţi au invocat art. 30, alin.1, privind libertatea de exprimare, din Constituţia României, aceştia intenţionat au omis să invoce şi alin. 6, al aceluiaşi articol, care prevede că: libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine", se arată în comunicatul CNADNR.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?