Clipe de groază pentru angajaţii McDonalds. Când l-au văzut, au fugit îngroziţi şi s-au baricadat

 

Mai mulţi angajaţi ai restaurantului McDonalds din Cornwall au fost forţaţi să se baricadeze după ce un bărbat a intrat în restaurant a scos un cuţit, după care şi-a arătat penisul.

Edward James Wright în vârstă de 28 de ani a spart uşa de la intrare şi apoi l-a atacat pe managerul restaurantului. Tânărul a fost găsit vinovat pentru jaf, posesie de arme, asalt, daune materiale şi expunere.

Procurorul Jason Beal a declarat că primii alertaţi au fost angajaţii benzinăriei Penwinnick Road din St Austell care au observat o femeie care plângea. În urma ei, era Wright despre care îşi amintesc că se comporta ameninţător.

Procurorul a povestit cum s-a petrecut totul la restaurantul McDonalds. Acesta a precizat că în momentul în care tânărul a scos un cuţit din buzunarul hainei angajaţii McDonalds au fugit, baricadându-se în garajul magazinului.

Beal a mai povestit că Wright s-a apropiat de un client căruia i-ar fi spus să-i dea telefonul, portofelul şi cheile de la maşină. Clientul a fugit şi le-a spus celor de la McDonalds să blocheze uşile. "Acuzatul s-a apropiat şi a început să fluture cuţitul prin faţa geamului", a mai spus procurorul. 

Tânărul a fost condamnat la 32 de luni de închisoare.

Sursa Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?