Cioloș a felicitat-o pe Ursula von der Leyen pentru alegerea sa ca președinte al Comisiei Europene

 
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Imediat după alegerea noului șef al Comisiei Europene, Dacian Cioloș, preşedintele grupului liberal Înnoim Europa din Parlamentul European, a felicitat-o pe Ursula von der Leyenpentru funcția obținută.

”O felicit pe Ursula von der Leyen pentru alegerea sa ca președinte al Comisiei Europene!

Acum este momentul să reînnoim Europa. Cetățenii ne-au sprijinit ferm ambiția pentru o Europă puternică și unită.

Avem un mesaj pentru Ursula von der Leyen: Haideți să facem acest lucru împreună!”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

”I-am spus azi candidatei la președinția Comisiei Europene Ursula von der Leyen că nu putem dezamăgi milioane de europeni. Cetățenii au spus DA Europei, în condițiile în care era anunțat un mare val antieuropean care ar fi copleșit acest Parlament și ar fi pus Uniunea într-o mare dificultate.
Oamenii se așteaptă să fie apărat statul de drept fără ezitare și faptul că propunerea Alianței 2020 USR PLUS cu privire la un mecanism de monitorizare pe justiție pentru toate statele Uniunii este acum pe agenda nominalizatei la președinția Comisiei arată că putem influența agenda europeană la nivel înalt”, a mai afirmat acesta.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?