Cîțu îi dă replica lui Teodorovici: Ieșire de ,,spital''

 

Florin Cîțu îi dă replica lui Teodorovici. Ieșire de ,, spital'', scrie acesta pe Facebook, după ce Teodorovici a amenițat presa cu un proiect legislativ coercitiv pentru răspândirea de informații neverificate. ,,După ce a vrut sa limiteze dreptul la muncă acum vrea sa puna botniță presei'', scrie Cîțu.

,,Desi nu se grabeste cu bugetul pentru 2019, Eugen Teodorovici are o reactie deplasta față de un subiect extrem de delicat.

In loc sa ameninte presa, Eugen Teodorovici ar trebui sa faca doua lucruri:

-sa ne dea acces noua, opozitiei, sa verificam veridicitatea executiei bugetare pentru 2018.

-sa nu mai dea ordonante, OUG 90/2017 si OUG 114/2018, prin care sa se protejeze de abateri, nereguli si masluiri ale datelor oficiale. Informatiile pe care le prezinta public sa fie adevarate sub obligatia raspunderii penale. Asa o sa fie si el obligat sa prezinte adevarul, mai scrie Cîțu.

Dupa aceasta iesire “de spital” a lui Eugen Teodorvici, si au mai fost si altele in acest an, ramane o singura intrebare legitima:

-de unde stia Darius Valcov cu o luna inainte de publicarea OFICIALA a executiei bugetare cifrele deficitului bugetar pentru 2018? Datele sunt secret de serviciu pana la data publicarii lor. Alo, procuratura generala?!

P.S. Degeaba il dai afara pe Misa. Sunt prea multi cei care stiu adevarul'', încheie senatorul liberal.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține că jurnaliștii care au preluat informațiile publicate de senatorul Florin Cîțu se fac vinovați de faptul că nu au verificat înainte informația.

“Nu ştiu dacă presa este obligată prin lege să verifice înainte informaţiile şi pe urmă să le publice - dar o să verific personal acest lucru - şi dacă nu există în lege o să propun eu modificarea aceasta, inclusiv o amendă'', a spus Eugen TeodoroviciAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?